Derinlemesine yazılım eğitimleri için kanalımı takip edebilirsiniz...

7. Ulusal BÖTE Öğrenci Kurultayı Tamamlandı

Önceden görmediğimden ruhumda anlamadığım bir sızı, orayı terk ettiğimden zihnimde çözemediğim bir pişmanlık var.Ne kudretli büyüklüğü, nede devasa insani yapıları büyülüyor bu coğrafyanın.Sadece içinde bir boğaz ve tabiatın en gözde en şirin yapısına sahipmiş İstanbul.Ben gördüm aa dostlar.İçinde Starbucks denen medeniyetsizi barındırdığı halde, asaletiyle dünyaya göz kırpan İstanbul’un doğaya olan edebiyatını gördüm 🙂

2012 yılında düzenlenen 6. Ulusal BÖTE Öğrenci Kurultayı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde düzenlenmiş ve Ankara Üniversite’nin desteğiyle kurultay toplantılarına iştirak etmiştim.

04 – 05 – 06 Mayıs 2013 tarihlerinde düzenlenen 7. Ulusal BÖTE Öğrenci Kurultayı dünyanın gözdesi İstanbul’da düzenlendi ve tekrardan katılım olanağım oldu.Lakin kurultayın amaçlarının dışında ne kadar evrensel süreçlere hizmet ettiğinden kısaca bahsetmek istiyorum.

Kurultayı düzenleyen okul tarafından ayarlanan, belirli özel ya da kamusal alanlarda ki üstadların tecrübe ve nasihat konferansları mevcuttur.Lakin buna fazla değinmek istemiyorum 🙂

Ancak kurultayı düzenleyen okul, bizleri bulundukları kampüslerin fakültelerinden çok bulundukları şehirlerin tarihi, destanı ve edebiyatıyla karşılaması en büyük hazzı uyandırıyor insanda..

Lakin görmediğimiz coğrafyaları görüyor, bilmediğimiz kültürleri öğreniyoruz.Bu kurultay sayesinde Eskişehir ve İstanbul gibi iki güzel şehri hiç unutulmayacak anılarla ilk kez gezmiş ve görmüş bulundum.Bu şansı bana ve diğer arkadaşlarıma tanıdığından dolayı öncelikle okulumuz Ankara Üniversitesi’ne ve BÖTE kurultayında sırasıyla geçen yıl ve bu yıl için ev sahipliği yapan Osmangazi Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversite’sine teşekkür ederim.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir